Finished 1st country.

Adios Uruguay and hola Argentina.

Colonia is of was een super mooi stadje, maar koud hahah tot op mijn botten. Maar mijn host heeft de verwarming iets hoger gezet en dat was super. We zouden uitgaan maar door de kou was terug naar buiten gaan niet direct een optie. Liever bed in en opwarmen. In een iets wat rommelig knus huisje was het goed liggen. En s morgens een lekker warme douche. En dan naar het centrum om een Chivitos te eten. Amaai dat is ontbijt lunch en diner samen, en nee vraag me niet wat het is er zit vanalles tussen dat broodje.

Dan snel alles inpakken en me klaarmaken. Maar Mariano wou me nog enkele dingen tonen in Colonia,  een oude arena van stierengevecht en een oude kerk die enkel nog voor speciale gelegenheden wordt  gebruikt en iets dat de Basken hebben gezet. Zij zouden een game hebben tussen de Basken.

Hij moet werken om 14u en ik moet om 15u inchecken voor mijn boot. Dat komt goed uit en hij dropt me af. Mariano was een energiek persoon en super leuk hem tegen te komen. Heel helpend en wil alles doen om je een goed gevoel te geven. Hij is ook nog wel verwent door zijn mama, die eten klaarzet, en alles wat doet voor hem. Heel grappig ze beide bezig te zien is een echt liefde en soms haat relatie hahah maar meer liefde.

Gisteren had ik mijn host van Buenos Aires laten weten wanneer ik ging toekomen, en oeps hij moest werken. Maar hij heeft dan shift gewisseld, pff ik voelde me wel schuldig, maar hij bleef zeggen no worries.

En na een boot trip van 1u15 was ik in BA en Fernando stond me op te wachten. Nog steeds voelde ik me wat schuldig maar hij is heel spontaan en zijn Engels is super goed. Hij straalt rust uit en brengt me naar zijn appartement waar hij 3 maand geleden naar verhuisd is. Aangezien zijn housemate naar Brazilië is mocht ik zijn kamer gebruiken. Ik ben wel nog niet zeker of die daarvan op de hoogte is. Fernando is voor mij nual en ben hier nog geen uur, een super en zalige host. Een leuk appartement en wil me met alles helpen. Hij moet door mij straks gaan werken van 00 tot 05u maar gaat me even nog wat rond wijzen hier.

Ik mag mee gaan maar ga dat voor morgen houden wil het hier eerst beter in de dag zien.

Ik ben benieuwd naar BA, hij wil me zijn fiets lenen maar weet niet goed hoe alles werkt hier dus ja. Maar da zien we morgen wel. Hij gaat wss eens samen een tourtje doen. Het voelt goed aan.

 

2 thoughts on “Finished 1st country.

Leave a Reply