Bye Montevideo, hola Colonia

18/5/2016

Gisterenavond samen met Carla Julio en Dami naar de supermarkt om dan samen eten te maken en gezellig te eten en leuk te praten. Morgen moeten ze vroeg op want Dami moet naar de dokter. Maar Carla lacht en zegt jij mag uitslapen.

Ook gaven ze me wat tips waar ik naartoe kon gaan. De Rambla is mooi en dan enkel parken. Smorgens douche en ontbijt en klaar om aan mijn tocht te beginnen. Het is 10u en ik ga richting kust wat 2 blokken wandelen is en daar volg ik het pad naast de kust. Relax met zonnetje maar spijtig een koud windje. Dan een park ik wandelen waar de wind minder is en de zon meer warmte gaf.

Ik moet mijn ticket boeken voor morgen met de bus naar Colonia te gaan dus te voet naar de terminal, en  ticket boeken. Ik begon het te voelen al dat wandelen en werd wat moe, het was 14u40 en heel de tijd gewandeld, lol.

Dus neem ik de bus om terug te gaan, maar de welke? De wijk naam staat op de bus dus die neem ik maar. Ik zie dat we aan een grote blv komen en volgens mij verkeerde kant uitgaan dus snel uitstappen en andere kant uitwandelen. Je kan het raden ik was totaal mis en zat aan nummer 650 en moest 1278 hebben. Damm dat wordt nog een heel stuk wandelen, lol! Blij deed Carla open en ik kon even een nap doen. Ze is weggegaan met Dami en ik heb niets gemerkt, denk dat ik diep in dromenland was!

S avonds lekker pizza gaan eten en alles klaar maken om morgen vroeg naar de terminal te gaan.

Carla en Julio hadden Franse les in de ochtend dus maakte ik me snel uit te voeten hahah.

Tijdens de busrit waande ik me soms een beetje in Senegal. Huizen die half afgewerkt waren kleine wijken, loslopende dieren.

In Colonia werd ik opgewacht door Mariano, die me naar zijn huis reed. Hij was bezig met een schotel antenne te plaatsen maar lukte niet goed. Zijn moeder keek hem soms bedenkelijk aan, was grappig.

Plots kwam ze buiten met een hamer en ze zei iets van noten, ik kreeg al schrik haha. Maar was om noten te pletten en aan mij te geven.

Ze zij me binnen te komen om suppo te eten en wat groenten.

Voila de volgend zal over Colonia gaan.

Leave a Reply