Buenos Aires

Nederlands hieronder!

For some i have to write in english, because they can’t read everything. So just a short part for them. I arrived in Buenos Aires by boat and my host of couchsurfing was waiting for me. We did a walk in the neigherhood and he told me what to do the day after bc he had to work at night. My first feeling About him was good and he gave some rest and chill moments. So i walk for 2 days in BA to see nice spots, and Fernando showed me the real La Boca neigherhood, and also the fake and touristic one. I want do go with him for diner at sunday but he had to work again bc someone was sick. That was a pitty. He help me to go to the bus and we had to say goodbye. My next stop is El Calafate to see the glacier.

Voor diegene die dachten dat ik niets meer wou posten hahah pech. Maar wel veel gezien en het was wat vermoeiend soms.

Zoals ik al zei was mijn host in BA super en hij gaf me een hele uitleg van wat ik kon doen als wandeling. En waar ik geld en info kon vinden. Smorgens uit bed en volle moed start ik aan mijn wandeling op zoek naar  info, een map en wisselen van geld.

Ik volgde wat we gisterenavond voor een stuk hadden gedaan en wat de beter en mooiere buurt was. Meer Europees. Ik zie het roze house links van mij en steek het water over. Btw het roze house is het witte house van Argentinië dus plaats van de president. Op zoek naar geld was net iets moeilijker want zaterdag zijn de banken gesloten. Dus een probleem als je dorst hebt en geen geld? Even de info vragen waar ik eventueel wel geld kon vinden. Domme mijne pasport vergeten dus wissel kantoor lukte ook niet. Nu in de straat riepen er verschillende om te wisselen! Dus zwarte markt? Een beetje onzeker maar ja moest geld hebben ga ik naar zo iemand naartoe en daar waren mijn 1 ste stappen in de zwarte markt van Argentinië! Grappig maar toch wat schrikwekkend, maar de persoon was vriendelijk en helpte me met een goede rate.

En nu kon ik verder. Na een wandeling van 4u30 ben ik even naar huis gegaan voor een nap. En dan samen met Fernando naar La Boca te gaan, stadium real La Boca en tourist deel.

We hebben samen diner gehad en hij moest gaan werken. La Boca Junoirs speelde vandaag ik wou het wel eens meemaken maar om aan tickets te geraken is het niet evident, is dus niet gelukt maar kon van op appartement alles live meemaken.

Dag 2 was weer stad in en verkennen een ander deel en weer wat geld gaan wisselen nu ik er wat meer vertrouwen in had.

Savonds lekker gegeten en mij klaar maken om morgen vroeg de bus te nemen naar de luchthaven op weg naar El Calafate om de Glacier te gaan bezichtigen.

 

One thought on “Buenos Aires

Leave a Reply