An almost new airplane!

Wat een zalig gevoel om in een vliegtuig te stappen dat zoals een nieuwe wagen nog naar het nieuw rook.
Was zeker niet de eerste vlucht maar alles was als nieuw en modern. Ik kreeg zelfs 2 seats voor mij of niemand wou naast mij zitten. Snel eten en dan slapen was de vlucht om wakker te worden en nog 3u van de 13u wakker mee te maken. Dus een filmpje ‘How to Be single?’ kijken.

image image image

Veilig geland en onmiddellijk beseffen dat het hier niet echt zomer is, 13 graden. Wat geld wisselen en opzoek naar vervoer. Er was mij gezegd de bus DM1 te nemen. 1 vraagteken hoe werkt het bussen systeem hier hahahaha. Dus even info gaan vragen bij de taxi misschien gaat dat eenvoudiger. Voorstel was een dure taxi of een shuttle busje die je aan uw bestemming droppen. Dus optie 2 het shuttle busje, en die heeft me mooi voor de deur van mijn 1 couchhost af gezet. Carla, Julio, en hun dochter hebben mij 2 dagen te gast.

Carla had een meeting en Julio werkte van thuis dus hij verwelkomde mij. Even mijn bagage achterlaten en info how to go to the center?

Met de bus was het een 15 min rijden. En dan de kou trotseren. Montevideo is een stad zonder rust dus een echte stad. Walk viel me op dat hier niet echt aan de ozon wordt gedacht. De uitlaatgassen waren soms nogal storend.
Even oude deel bezoeken wat een mooie wandeling is maar de jetlag begon wat parten te spelen, even de bus terug zoeken om een beetje te gaan rusten.

Als ik wakker werd, was zowel Carla thuis en hun dochtertje wakker. Ze is soooooo cute.

image

Samen naar de supermarkt en nu thuis om gezellig samen te eten!

Morgen terug de stad in.

One thought on “An almost new airplane!

  1. Werner

    Hier is het nog steeds zonnig ,deze nacht regen verwacht.Zitten in een periode van een kleine 20° met soms regen.
    Vrijdag komt er een expert van de verzekering om de waterschade te bekijken.Nog steeds staken in de gevangenissen..
    Zojuist op Google Earth naar Montevideo gekeken ,zag een grote stad met veel rechte straten,ook een wijk “Airos puros”,ook veel straten.
    Groeten uit Rossini

Leave a Reply